Liviu
Gheorghiu

fotograf si videograf/cameraman
editor foto si video

Mihai
Bejenari

fotograf
editor foto

Imi aduc si acum aminte cum am cumparat primul aparat foto, un CMENA (smena) Lubitel,in 1990, din bazarul de langa Hala Centrala si am inceput timid, cu un film alb negru cu ISO 100 sa fac fotografii colegilor.
Odata descoperita magia din spatele camerei foto a inceput sa se concretizeze si pasiunea  pentru arta fotografica.
Dupa cateva luni am cumparat si primul blit cu care am inceput sa experimentez si fotografia in lipsa luminii naturale. Ambele echipamente exista si astazi in colectia personala prezentand o valoare sentimentala deosebita.
Au urmat apoi aparate mai performante, cu film lat, digitale, DSLR, urmand ca in 2000 sa descopar magia camerelor de filmat, pe caseta VHS

De mic eram înconjurat de aparate de fotografiat si mereu cu mina pe ele eram . La un 16 ani încercase sa fotografiez pe DSLR , fotografiam din pasiune . Fotografia reprezintă cuvintele și gândurile pe care vreau sa le exprim. Este mai mult decât un hobby, este o parte din mine ce ma reprezintă și poate fi vizualizata de oameni. Îmi place sa creez amintiri, sa las contrastele sa fragmenteze timpul ,sa proiectez clipa și sa evidențiez emoțiile oamenilor.

Astazi, ne face placere sa afirmam ca atat fotografiile noastre, cat si clipurile video  pe care le realizam, nu sunt doar simple imagini, ele au incarcatura emotionala, au pasiune si sunt duse pana la rang de arta.
Acestea transmit peste ani povestea celor surprinsi in cadrul camerei foto sau al camerei video, prin contraste, culori, vibratii si emotii atemporale.

100% clienti multumiti

“O calitate excelenta a fotografiilor, foarte seriosi si punctuali. Nu ai ce sa le reprosezi. Recomand cu incredere aceasta echipa pentru orice eveniment” —Radu P—
“Minunat! Cei de la Fotostory mi-au depasit cu mult asteptarile. Au fost exact ce aveam nevoie. Sunteti cei mai tari!” —Mihai P—
“Dupa ce am lucrat cu baietii de la Fotostory nu cred ca as mai lucra cu altcineva in acest domeniu. Au dat o dovada de profesionalism iesita din comun” —Mihaela R—
Garantam perfectiunea!

Vino sa imortalizam si povestea ta

De ce noi?

Cu o experiente de peste 15 ani in domeniu, oferim garantia celor mai calitative servicii, seriozitate si preturi accesibile.

© FotoStory

Unde ne gasiti

©FotoStory Toate drepturile rezervate. Website construit de KnowZone
Call Now ButtonSunati Acum